TIMP LIBER

Au aparut primele terase in centrul istoric

Au aparut primele terase in centrul istoric

Vremea tine cu proprietarii cafenelelor si restaurantelor in acest an. Cu toate ca este abia inceputul lunii martie, in zona centrala au aparut primele terase. Serviciul de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primariei Sibiu a emis deja patru avize pentru ocuparea domeniului public pentru terase.

Una dintre aceste terase este deja amplasata in Piata Mare, o terasa este amplasata pe strada Nicolae Balcescu si doua terase care vor fi amplasate in Piata Mica.

“Chiar daca nu este sezon, ne bucuram ca exista interes in amplasarea de astfel de terase, acestea facand parte din imaginea orasului. Tocmai de aceea, in cazul amplasarii acestor terase in extrasezon am fost de acord cu instalarea unor laterale complet transparente menite sa asigure adapost in caz de vreme nefavorabila” a declarat primarul Klaus Johannis. Pe parcursul anului 2013 au functionat pe domeniul public 60 de terase.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279