TIMP LIBER

Au mai ramas zece zile pana la Transilvania Tattoo Expo!

Au mai ramas zece zile pana la Transilvania Tattoo Expo!

Au mai ramas zece zile pana la Transilvania Tattoo Expo!2

Au mai ramas doar 10 zile pina la inceperea celei de-a sasea editii a Transilvania Tattoo Expo care are loc intre 20 si 22 Iunie la Sala Thalia.

In plus fata de cei 40 de artisti internationali prezenti la cea de-a sasea editie a Transilvania Tattoo Expo, invitatul special al evenimentului este sir William Robinson, artist tatuator din Anglia, care si-a inceput cariera acum peste 30 de ani, fiind unul dintre pionierii artei corporale Europene moderne, unul dintre oamenii care au contribuit la sustinerea scenei Tattoo mondiale si fondatorul Muzeului dedicat tatuajelor si artei corporale din Liverpool. El va aduce o serie de exponate autentice care marcheaza istoria tatuajului in societatea secolelor XVI si chiar perioade mai timpurii si pina in zilele noastre.

Vizitatorii vor putea admira ustensile cu care s-au tatuat printii Danemarcei, regele Harold precum si multe documente si referiri la arta corporala care de-a lungul istoriei au stigmatizat, sau dimpotriva au facut cinste oamenilor tatuati.

„Scopul evenimentului nostru a fost, este si va fi mereu educarea publicului din toate punctele de vedere in ceea ce priveste lumea artei corporale”, spune Ovidiu Popartan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

Tematica acestei editii, American Rock’n Roll, a fost adaptata noii locatii de desfasurare a evenimentului, Sala Thalia, pastrand elementul Rock’n Roll si combinand-ul cu elementul simfonic prin concertele de rock acustic cu acompaniamentul unui cvartet de corzi compus chiar din membrii Filarmonicii de Stat din Sibiu.

„Asadar va invitam vineri incepand cu ora 20:00 la concertul sustinut de formatia Rock-Unplugged (Eugen Mihaescu-KRYPTON, Paul Radu-ANTRACT, Costi Sandu-ex.VOLTAJ’91.,KRYPTON ,AC) impreuna cu cvartetul Symphactory Strings iar simbata 21.06.2014 de la ora 20:00 vor concerta Unplugg-Me (Gabi Nicolau-KRYPTON) la fel impreuna cu cvartetul Symphactory Strings. Credem ca acest omagiu muzical va sedimenta si mai bine legatura oricum profunda dintre scena artei corporale si cea culturala si in plus va creea o sinergie perfecta intre locatie si sonoritatea evenimentului creeand o atmosfera relaxanta pentru vizitatori”, mai spune Ovidiu Popartan.

Vizitatorii convenției internationale de tatuaje pot avea ocazia sa se tatueze in cadrul evenimentului, avand in vedere faptul ca artistii nu doar expun lucrari deja executate ci pot exectua tatuaje pe doritori chiar la eveniment. Cei interesati sunt rugati sa contacteze direct artistii publicati pe pagina web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists.

Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 10 lei/zi respectiv 10 lei/weekend. Elevii, studentii, copii sub 7 ani si pensionarii au acces gratuit. Pentru mai multe informatii accesati site-ul evenimentului: www.tattooexpo.ro.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349