EVENIMENT

Au ridicat masina parcata neregulamentar si au luat si stalpul de langa ea!

Au ridicat masina parcata neregulamentar si au luat si stalpul de langa ea!

stalp cazut peste masina

Un incident mai putin obisnuit s-a petrecut, vineri, la Sibiu. Utilajul Primariei care ridica masinile parcate neregulamentar a fost implicat intr-un accident…ciudat. Dupa ce a ridicat autovehiculul, autospeciala a luat dupa ea si stalpul de inalta tensiune, care a avariat doua masini. Incidentul a fost surprins de un sibian, care a postat pozele pe facebook.

In fotografie se poate vedea cum angajatii firmei aveau deja un automobil ridicat pe platforma pe care il transportau, insa au reusit sa traga dupa ei si un stalp.

Pagubele vor fi suportate de societatea SC Piete SA, din subordinea Primariei, cea care se ocupa de ridicari auto in municipiul Sibiu.

„In cazul acestui accident a fost sesizat Inspectoratul de Politie care a intocmit un proces verbal de constatare. SC Piete SA va acoperi daunele provocate prin asigurarea contractata, aceasta acoperind si astfel de daune care pot surveni in activitatea zilnica”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Mirela Gligore, Șef Serviciu Presa si Comunicare din Primaria Municipiului Sibiu.

Foto: Zeno Popovici / Facebook


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309