SOCIAL

Autoturism neinmatriculat condus de un sofer baut si fara permis in judetul Sibiu!

Autoturism neinmatriculat condus de un sofer baut si fara permis in judetul Sibiu!

Autoturism neinmatriculat condus de un sofer baut si fara permis in judetul Sibiu!2

In data de 28 august a.c., in jurul orei 16,00, pe DN1, in localitatea Bradu, politistii rutieri au oprit in trafic un autoturism condus de catre un sibian in varsta de 36 de ani.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca autorizatia provizorie de circulatie a masinii era expirata din luna ianuarie 2013. Totodata, sibianul nu figureaza ca detinator de permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a dovedit ca acesta consumase si bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan, rezultatul testarii fiind de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii continua cercetarea barbatului sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, respectiv, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309