ECONOMIE

AVERILE LA CONTROL! Fiscul verifica veniturile a 2000 de romani bogati

AVERILE LA CONTROL! Fiscul verifica veniturile a 2000 de romani bogati

 

Fiscul va extinde la nivel national controlul persoanelor fizice cu averi/venituri mari, urmand ca in fiecare judet să fie facuta, in intervalul 1 iulie-30 septembrie, o lists cu cate 50 persoane, totalul celor verificati daca si-au declarat corect veniturile urmand sa se ridice la 2.000 de persoane

Listele vor fi redactate de catre compartimentele de verificare fiscala a persoanelor fizice din cadrul administratiilor judetene, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

„In intervalul 1 iulie-30 septembrie, vor fi elaborate esantioanele care vor intra in programul de imbunatatire a conformarii fiscale a persoanelor fizice cu averi/venituri mari. Compartimentele de verificări fiscale din cele 40 de judete vor trebui sa formeze esantioane de cate 50 de persoane fizice, urmand ca, de la 1 octombrie, sa demareze verificarile pe baza informatiilor detinute sau obtinute de Fisc cu privire la averile detinute si cuantumul impozitelor platite”, au arătat sursele.

„Acum pe baza rezultatelor obtinute la centru si a consolidarii procedurilor de verificare, conducerea Fiscului a decis extinderea programului la nivelul intregii tari”, au explicat sursele.

bani


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275