ADMINISTRATIE

Avertismentul Primariei: Noi deszapezim drumurile, sibienii amendati daca nu curate trotuarele!

Avertismentul Primariei: Noi deszapezim drumurile, sibienii amendati daca nu curate trotuarele!

trafic pe zapada sibiu2

Sibienii care nu isi curate de zapada trotuarele din fata imobilelor in care locuiesc sau desfasoara activitati economice risca sa fie amendati de catre inspectorii Primariei. Acestia sunt deja pe teren pentru a verifica starea trotuarelor, anunta municipalitatea.

In privinta drumurilor, Primaria Sibiu spune ca “din data de 17 ianuarie, ora 1 pana in 18 ianuarie, ora 9.30, cele 10 utilaje care asigura deszapezirea in municipiul Sibiu si statiunea Paltinis, au efectuat peste 60 de curse in teren”. S-a intervenit pe strazi in ordinea prioritatii stabilite – pante, rampe, poduri, viaducte, strazi colectoare de trafic si apoi strazi principale din cartiere. S-a imprastiat sare si clorura de magneziu. Utilajele se afla si in prezent in teren.

“In ceea ce priveste curatarea trotuarelor de zapada, agentii Politiei Locale si inspectorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public sunt in teren pentru a soma si a amenda pe cei care nu se conformeaza”, se mai arata intr-un comunicat al Primariei.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349