TIMP LIBER

AVERTIZARE METEO: Ploi si vijelii pana miercuri seara

AVERTIZARE METEO: Ploi si vijelii pana miercuri seara

umbrela intoarsa de vantAdministratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de marti de la ora 18.00 pana miercuri la ora 21.00. In toate judetele tarii vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, in unele zone, caderi de grindina.

Potrivit informarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea va fi instabila marti seara si in prima parte a noptii in Banat, Crisana, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in cursul zilei de miercuri si in vestul, nordul si centrul tarii.

„Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, pe arii restranse, caderi de grindina”, a precizat ANM.

Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metru patrat si izolat 20-30 de litri pe metru patrat.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349