SOCIAL

Avertizarea ISU Sibiu: Noi nu facem controale in locuinte. Anuntati Politia daca intalniti falsi inspectori

Avertizarea ISU Sibiu: Noi nu facem controale in locuinte. Anuntati Politia daca intalniti falsi inspectori

Sibienii care au primit vizita unor asa-zisi inspectori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) sunt avertizati sa nu le perimta acestora accesul in casa, si sa anunte imediat Politia.

”Avand in vedere unele aspecte sesizate in spatiul public, pentru siguranta si informarea cetatenilor facem urmatoarele precizari: Cadrele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judetului Sibiu nu efectueaza controale si verificari la locuintele particulare ale cetatenilor, cu exceptia situatiilor cand exista in curs de solutionare o petitie sau o sesizare. In aceste cazuri, cadrele insectoratului poarta tinuta militara si trebuie sa detina asupra lor si sa prezinte legitimatia de control. Cetatenii care au interactionat cu persoane care au pretins prestarea de servicii in numele institutiei noastre sau care au primit astfel de documente, sunt rugati sa anunte acest aspect la cea mai apropiata sectie de politie”, anunta ISU Sibiu.

 ISU Sibiu avertizeaza asupra improvizatiilor de incalzire!1


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275