ACTUALITATE

Avocatul Remus Borza, numit presedinte al grupului de firme Polisano!

Avocatul Remus Borza, numit presedinte al grupului de firme Polisano!

Avocatul Remus Borza, numit presedinte al grupului de firme Polisano!2

Avocatul Remus Borza va fi numit presedinte al grupului de firme Polisano.

„Am agreat intelegerea joi”, a declarat Borza.

Proprietarul grupului Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis in luna iunie, la doua saptamani dupa ce sotia sa a fost arestata fiind suspecta intr-un caz de emitere de retete false.

Grupul Polisano, infiintat in 1993, mai cuprinde centre medicale generaliste, centre de fertilizare in vitro, un spital privat in Sibiu, reteaua de farmacii Reteta, producatorul de medicamente Polipharma Sibiu, un dealer Toyota, un service auto Citröen, o agentie de tu­rism proprie, proiecte de sport si agrement, constructii imobiliare si real estate.

in 2011, Vonica a vandut reteaua de clinici de dializa grupului Diaverum, controlat de fondul de investitii Bridgepoint, tranzactie esti­ma­ta la aproximativ 25 de milioane de euro.

Distribuitorul farmaceutic Polisano se afla pe locul trei pe piata distributiei de medicamente.

Cu aproximativ 2.000 de angajati, grupul a inregistrat in 2012 venituri totale de peste 300 milioane euro.

Borza este proprietarul firmei Euro Insol, desemnata sa administreze judiciar producatorul de electricitate Hidroelectrica, aflat in insolventa pentru a doua oara. Hidroelectrica a intrat pentru prima oara in insolventa la jumatate anului 2012.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279