TIMP LIBER

Baia populara, spa-ul preferat al sibienilor. Vezi cati clienti au fost anul trecut

Baia populara, spa-ul preferat al sibienilor. Vezi cati clienti au fost anul trecut

baia_neptun_sibiu(mare)

Baia Populara Sibiu, fosta “Neptun” atrage tot mai multi sibieni. Potrivit bilantului pe anul trecut, numarul clientilor a crestul cu peste 10.000 in 2014, comparativ cu 2013.

In 2013 Baia a avut 61.032 de clienti, iar la sfarsitul anului 2014 au fost inregistrati 72.115 clienti care au utilizat serviciile Baii, fie ca a fost vorba de bazin, sauna, coafor sau cosmetica. Cresterea inregistrata este o veste imbucuratoare in contextul proiectului multi-anual de modernizare a Baii aflat in desfasurare.

“Ma bucur ca am reusit anul trecut sa dam un suflu noi Baii Populare Sibiu. Imbunatatirea spatiilor, cresterea calitatii serviciilor, revenirea la denumirea sa initiala, promovarea unui site propriu, conceperea unei noi sigle au fost reusitele anului 2014. Vom continua investitiile si in 2015, dar deocamdata suntem in faza elaborarii studiului de fezabilitate pentru acestea” a declarat primarul Astrid Fodor.

Pentru Baia Populara Sibiu anul 2014 a fost unul aniversar: Baia din Sibiu a implinit 110 ani de la punerea in functiune. Proiectul de modernizare inceput in 2006 a continuat si anul trecut, cea mai importanta lucrare fiind reabilitarea saunei complexului, aceasta avand in prezent un aspect mai ingrijit si fiind mai functionala. Lucrarile au inclus placarea ambelor bazine cu mozaic de sticla, amenajarea instalatiilor de filtrare si recirculare a apei din cele doua bazine cu nisip cuartos, instalarea unui echipament de transfer termic — schimbatoare de caldura automate si instalarea unor sisteme automatizate care sa masoare si sa controleze dozarea clorului si PH-ului la dezinfectia si tratarea apei din bazine. Valoarea contractului a fost de 130.081 de lei, fara TVA. Alte investitii au vizat salonul de cosmetica si cel de coafor, care au fost complet modernizate. Aceste lucrari au insumat peste 45.000 de lei.

Suma totala alocata investitiilor in 2014 a fost de 340.477,36 lei. Alti 144.000 de lei au fost utilizati pentru reparatii.

In 2014 a avut loc competitia de inot pentru copii – Cupa Primaverii si Cupa Smile Sport Club, o modalitate de a-i incuraja pe cei mici sa practice acest sport atat de complex si benefic pentru sanatate. De altfel, copii sunt prezenti in numar foarte mare printre clientii Baii, participand la cursurile de inot organizate aici zilnic. In plus, Baia ofera si cursuri de Aqua Gym si Aqua Bebe Gym, aceste exercitii fizice in apa avand un efect revigorant pentru corp.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309