SOCIAL

Bal al bobocilor caritabil organizat de studentii la Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice

Bal al bobocilor caritabil organizat de studentii la Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice

balul Bobocilor Jurnalistica si CRP ULBS

Studentii Facultatii de Stiinte Socio-Umane – specializarea Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice organizeaza primul lor eveniment din cariera, marti, 15 decembrie 2015, ora 18:00, la Belissima Events (Str. Gladiolelor nr. 5). Viitorii specialisti in comunicare au ales sa dea o tema sociala petrecerii lor de inceput de drum. Incasarile obtinute din actiunile de fundraising si in urma vanzarii biletelor la „Balul Bobocilor” din acest an vor fi folosite pentru achizitia unor instrumente muzicale ce vor fi donate Asociatia Porto Jazz Music Sibiu.

Initiativa este cu atat mai interesanta cu cat studentii si-au folosit cunostintele practice si creativitatea pentru a obtine fondurile necesare desfasurarii evenimentului. In ultimele trei saptamani, tinerii PR-isti au desfasurat pe plan local o campanie de fundraising prin care au incercat sa atraga cat mai multi sustinatori ai actiunii lor intr-un mod inedit: firmele interesate primeau servicii de promovare in schimbul sumelor donate.

Compania „Simpa” a fost prima care a acceptat propunerea studentilor care au conceput, regizat, produs si inregistrat sase clipuri de promovare pentru serviciile oferite de firma de panificatie din Sibiu. Fiecare reclama a intrat in responsabilitatea unei echipe de studenti, iar rezultatul muncii lor va fi dezvaluit in cadrul balului din 15 decembrie.

Instrumente pentru „Centrul de Plasament Orlat Band”

Fondurile stranse in urma colaborarii cu „Simpa” si in urma vanzarii biletelor la bal vor fi donate Asociatiei Porto Jazz Music Sibiu care va cumpara instrumente muzicale pentru a-i invata sa cante pe copiii din Centrul de Plasament Orlat. Asociatia lucreaza de mai bine de 2 ani cu zece copii cu varsta cuprinsa intre cinci si 12 ani, ajutandu-i sa-si descopere talentul nativ, sa-si insuseasca tainele muzicii, arta muzicala si actul muzical in sine. Este totodata o modalitate prin care acesti copii invata o meserie care ii va ajuta sa se descurce singuri in viata. Impreuna sunt constituiti intr-o trupa, „CPO Band”, coordonata de profesorii Radu Popescu si Ciprian Oancea. Anul acesta au ei au sustinut peste zece concerte in judetul Sibiu. (https://www.youtube.com/watch?v=r9XV_Fk1bfI)

„CPO Band” sunt invitatii de onoare ai balului organizat de Studentii Facultatii de Stiinte Socio-Umane – specializarea Jurnalism, Comunicare si Relatii Publice.

Cei care doresc sa contribuie la aceasta initiativa o pot face atat prin achizitionarea biletului  de acces la bal, cat si printr-o donatie directa in cadrul evenimentului.

Prezentarea multimedia a evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=9emr2ZM6PnA&feature=youtu.be


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309