POLITICA

Basescu: Johannis e un castig pentru Guvern, dar atentie la incompatibilitate!

Basescu: Johannis e un castig pentru Guvern, dar atentie la incompatibilitate!

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, pentru B1TV, ca intrarea edilului de Sibiu, Klaus Iohannis, in Executiv ar reprezenta un castig pentru Guvernul Ponta. Seful statului e mai afirmat ca formula Guvernului nu a mai fost, de data aceasta, decisa la GRIVCO (Grupul industrial Voiculescu si Compania SA), anunta hotnews.ro.

Presedintele Traian Basescu se afla la Cluj-Napoca unde va lua parte duminica la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara. Alaturi de el se afla primarul orasului, Emil Boc.

„Eu cred ca Iohannis e un castig pentru Guvern, trebuie sa aiba grija cum le aranjeaza, cu compatibilitatea. Altfel, el este experimentat in administratie si de data asta vine in Guvern fara sa fie facut aranjamentul la Grivco, ceea ce e bine. Prima data cand a vrut sa vina premier ii spusese Voiculescu, acum nu”, a declarat Traian Basescu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275