ACTUALITATE

Basescu: Johannis ii va trimite la cosul de gunoi si pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta

Basescu: Johannis ii va trimite la cosul de gunoi si pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta

 Primarul Sibiului Klaus Johannis este capabil sa devina presedintele Romaniei in 2014 chiar daca nu va fi sustinut de un partid politic importnat si ar candida ca si independent, este de parere actualul sef al statului, Traian Basescu.

victor-ponta si klaus-iohannis la sibiu  Afirmatia lui Basescu a fost facuta duminica dimineata, la emisiunea “Dupa 20 de ani”, difuzata de PRO TV, scrie Mediafax. Presedintele a fost intrebat daca in cursa pentru prezidentiale un candidat de succes nu poate fi un „outsider”, cum ar fi Klaus Johannis. „Johannis poate fi (…) Vad o rocada distrugatoare care ii va trimite la cosul de gunoi si pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta aparitia lui Johannis. Daca ar candida si independent, intre Ponta, Antonescu si Johannis, eu l-as vota pe Johannis fara sa ma intreb”, a replicat seful statului, afirmandu-si convingerea ca la fel ar gandi foarte multi romani. „Eu cred ca Johannis astazi poate castiga alegerile pentru Presedintia Romaniei si candidand ca independent”, a mai spus Basescu.

El a mentionat ca nu este vorba de o incredere a sa in Johanni-base-si-johanniss, ci este o apreciere legata de modul in care „se proiecteaza oamenii ca imagine”.

„A fost un moment in care nu am vrut sa-i dau Guvernul lui Johannis, momentul in care s-a dus si-l unsese Voiculescu de la Grivco. Sper ca intre timp a inteles ce inseamna sa fii in tandem sau sa fii creatia politica a lui Voiculescu, pentru ca acum vad ca s-a reorientat. Atunci mi s-a parut un gest abominabil pe care l-a facut Johannis sa se duca la Grivco sa-l unga prim-ministru Voiculescu”, a mai afirmat Basescu. Presedintele a fost intrebat daca l-a „reevaluat” pe Johannis. „Nu, s-a reevaluat el. Si-a reevaluat modul de a evolua in politica”, a mai precizat seful statului.

antonescu si johannis la pnl


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309