POLITICA

Basescu: Johannis, un castig la JAI, vorbeste limba germana. Stroe dadea din maini pe acolo

Basescu: Johannis, un castig la JAI, vorbeste limba germana. Stroe dadea din maini pe acolo

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Klaus Johannis ar fi un castig privind reprezentarea în Consiliul Justitie si Afaceri Interne (JAI), pentru ca vorbeste limba germana, el adaugand ca fostul ministru, Radu Stroe, „dadea din maini pe acolo”.

„Johannis ar fi un mare castig în JAI, în Consiliul Justitie si Afaceri Interne, pentru ca vorbeste în mod cert cel putin limba germana. Stroe dadea din maini pe acolo, nu avea dialog, contactul direct, trebuia sa transmita prin secretar ce vrea sa spuna ministrilor. Johannis ar fi un castig, un castig de limba germana, si sustinerea Germaniei ar fi foarte importanta”, a spus presedintele la B1TV.

Presedintele a mai aratat ca s-a opus desemnarii lui Johannis ca premier, atunci cand „desemnarea lui s-a facut la Grivco, la Voicuelscu”.

„De data asta, (desemnarea – n.r.) a fost a PNL, nefiind afectata de interesele lui Voiculescu, consider ca o pot sustine, ca ministru”, a spus seful statului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349