POLITICA

Basescu: Mihai Razvan Ungureanu sau Klaus Johannis pot fi candidatii dreptei la Prezidentiale

Basescu: Mihai Razvan Ungureanu sau Klaus Johannis pot fi candidatii dreptei la Prezidentiale

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu sau primarul Sibiului, Klaus Johannis sunt variantele pentru candidatul unic din partea dreptei la alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an, a declarat, luni, presedintele Traian Basescu.iohannis-basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca partidele de dreapta ar trebui sa aiba un candidat unic pana in luna iulie 2014. Traian Basescu le-a facut si o recomandare partidelor de dreapta, si anume sa faca un studiu pe potential de crestere. „S-ar putea sa avem supriza ca unul sa aiba 24 % dar sa aiba pontential de 30% iar altul, 20% dar cu potential de 51%”, a spus Basescu.

El a explicat ca a trait o astfel de experinta in 2003, cand un astfel de studiu, care se afla inca in Modrogan a aratat ca e singurul cu pontential de crestere sa il bata pe Adrian Nastase. „Nu am crezut, dar conjunctura a facut sa ajung candidat si s-a confirmat”, a adaugat Traian Basescu.

Basescu a comentat sansele lui Mihai Razvan Ungureanu si Klaus Johannis de a deveni candidatii dreptei la prezidentiale, aratand ca oricare dintre cei doi ar avea sanse, daca se promoveaza incepand cu iulie.

In plus, Traian Basescu a spus ca ar mai fi trei, patru nume de politicieni, cu sanse la fel de mari dar nu a dorit sa faca nicio nominalizare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349