POLITICA

Basescu mizeaza pe Johannis. Cu o conditie!

Basescu mizeaza pe Johannis. Cu o conditie!

johannis vicepremierPrimarul Sibiului, Klaus Johannis are sanse pentru a castiga alegerile prezidentiale intr-o finala cu primul ministru Victor Ponta, este de parere actualul presedinte Traian Basescu, scrie realitatea.net.

„Eu zic ca are sanse sa castige Johannis alegerile prezidentiale cu conditia sa aibe toata dreapta sustinandu-l, sper ca pana la alegeri va intelege…. Inclusiv PMP, atat cat are… . Noul partid care de fapt e o noua alianta care trebuie sa fuzioneze pana in 2017, raman sceptic in ceea ce priveste fuziunea, eu cred ca ei au mers prea mult in declaratii pe aceasta tema. Aici mai avem o treaba, daca se face fuziunea, cand noul partid, in care PNL va fi sef de fila va lua in spate ce a primit gratis de la PDL si va fugi la acte violente impotriva statului. Nu as fi facut niciodata asa ceva. Asta e o solutie luata de doi sefi disperati de partid, dupa esecul de la europarlamentare. PDL va ceda candidatura in favoarea PNL, PMP are un candidat pe Cristian Diaconescu pe care il voi sustine cat imi permite statutul de presedinte. Are cifre mici, dar sa scoata un scor bun, daca nu sa intre macar in turul doi. Nu ma intereseaza locul MRU. Lasati-ma pe Melescanu, e bun acolo unde e, sa-si duca mandatul pana la capat”, a declarat Traian Basescu  la B1 TV.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279