SPORT

BC CSU Sibiu si-a adus jucator de “nationala”

BC CSU Sibiu si-a adus jucator de “nationala”

BC CSU Sibiu a reusit sa transfere jucatorul de care antrenorul Dan Fleseriu avea nevoie, in chiar ultima zi a perioadei persime de regulament. Noul component al gruparii sibiene este un englez aflat in lotul largit al “nationalei” tarii sale.

 Will Saunders a semnat cu CSU Sibiu

Will Saunders s-a nascut pe 4 martie 1991, joaca pozitiile 3-4, masoara 2,01 m, a evoluat in Italia pentru Angelico Biella, si a adunat medii statistice de 7,4 puncte  si 5 recuperari.

”Will este un jucator care se antrenezeaza de o saptamana alaturi de noi. El a fost transferat pentru a mari rotatia jucatorilor straini in echipa, in coditiile in care urmeaza o perioada incarcata, cu cate doua partide pe saptamana. Avem mare incredere in staff-ul tehnic si in echipa actuala care ne-a adus clasarea pe podium, la finalul primei faze a Ligii, iar Will Saunders consideram ca poate suplinii oricare dintre cei cinci jucatori straini”, a spus Horatiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Intre timp, echipa continua pregatirile pentru primul meci al fazei a doua a campionatului, partidace se va disputa vineri, de la orrele 18:00, in Sala Transilvania, cu BC SCM Timioara.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309