DIVERTISMENT

Bere, pui la rotisor, mici si Bratwurst bavarez la CibinFest. Pe jetoane!

Bere, pui la rotisor, mici si Bratwurst bavarez la CibinFest. Pe jetoane!

CibinFest2014_DAY3©Sebastian Marcovici (30)

Editia din acest an a copiei bavareze Oktoberfest, vine cu o noutate in privinta modalitatii de plata. Astfel, sibienii care vor intra in cortul CibinFest din Piata Mare vor fi nevoiti sa transforme banii in jetoane, pentru a putea plati.

“Jetoanele vor lua locul numerarului anul acesta la CibinFEST. Plata consumatiei la ospatari se va face mai usor si servirea va fi mai rapida. Vizitatorii vor avea la dispozitie mai multe puncte de achizitionare a jetoanelor cu valoare unitara de 5 lei. Consumatia la masa se poate plati doar cu jetoane, la baruri se va putea plati si in numerar sau in combinatie cu jetoane. Recomandam vizitatorilor sa achizitioneze jetoane cand intra in cort, pentru a nu fi necesar sa se ridice ulterior de la masa”, anunta organizatorii.

Pe langa multa bere, vizitatorii vor putea degusta  pui crocanti la rotisor, mici, pastrav la gratar, Bratwurst bavarez, snitel vienez, salata de cartofi si renumitul Bretzel bavarez, iar atmosfera va fi intretinuta de Spatzen 2000, formatia austriaca venita in Romania special pentru acest eveniment.

CibinFest este programat in perioada 24 – 27 septembrie la Sibiu, in Piata Mare.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309