CULTURA

Biblioteca Astra ne invita sa iubim lectura

Biblioteca Astra ne invita sa iubim lectura

Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu organizeaza o campanie de promovare a lecturii in bibliotecile publice sibiene.  Biblioteca iubeste sa-i fie rasfoite cartile si-i invita pe cei interesati la sesunile de lectura publica care vor avea loc in fiecare zi de joi, incepand cu data de 17 februarie, la orele 17:00 in Foaierul Bibliotecii (corp B).

lectura Biblioteca Astra

In acelasi timp, in toate filialele Bibliotecii Astra din cartierele Balea, Hipodrom, Valea Aurie si Vasile Aaron, precum si in bibliotecile municipale, orasenesti si comunale din judetul Sibiu, vor avea loc sesiuni de lectura publica.

Pasionatii de poezie sunt invitati sa participe la lectura alaturi de poetii din „Zona Noua”, 17 februarie, ora 17 si alaturi de actorii de la Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu, in data de 24 februaie, ora 17. Poetul Radu Vancu va prezenta, in data de 29 februarie, un volum antologic cu poezie de dragoste, ingrijit de el.

Calendar tematic pentru fiecare luna de lectura, in functie de genurile literare:

*teatru – martie

*texte sacre – aprilie

*literatura pentru copii in mai

*clasicii literaturii romane – iunie

*clasicii literaturii universale – iulie

*descrieri de calatorie – august

*manuale si abecedare – septembrie

*carte tehnica – octombrie

*literatura dark-fantasy – noiembrie

*carti de bun gust/ gastronomie in decembrie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309