ACTUALITATE

Blue AIR zboara de la Sibiu la Koln

Blue AIR zboara de la Sibiu la Koln

O noua cursa aeriana spre Germania va fi operata de pe Aeroportul Internațional SIBIU anunta conducerea AIS.

Blur AIR va opera doua curse pe saptamana spre Koln, cu o aeronava Boeing 737.

”Comunitatea sibiană și din împrejurimi a așteptat cu nerăbdare vestea redeschiderii rutei spre KÖLN. Alături de Stuttgart, este o nouă punte de legătură pentru turiști și oameni de afaceri din cele două țări, și suntem convinși că va fi intens tranzitată. În dinamica dezvoltării Aeroportului Internaţional SIBIU, introducerea unei noi destinații vine ca o urmare fireasca a nevoilor comunităţii, ce va stimula dezvoltarea regiunii şi asigurarea mobilității cetățenilor prin facilitarea conectivității cu una dintre regiunile de interes determinate pentru dezvoltarea economică, a turismului regional şi a serviciilor conexe. Aeroportul va continua să se implice în activități esențiale viabile concentrate pe satisfacerea nevoilor de transport aerian din regiune în vederea introducerii de destinaţii ce satisfac nevoile comunitaţii: turism, trafic etnic şi mediu de afaceri – una dintre acestea fiind chiar SIBIU – KÖLN”, spune directorul AIS, Marius Girdea.

„Suntem extrem de madri sa fim prima si singura companie aeriana care ofera zboruri directe intre Sibu si Köln, al patrulea oras ca marime din Germania, fiind renumit pentru industria contructoare de automobile. Cele doua zboruri saptamanale vor avea un aport important la dezvoltarea turismului si sustinerea economiei din regiunea Sibiului. Aceasta ruta sublinieaza dorinta noastra de a ne extinde prezenta in Germania, unde momentan operam pe patru aeroporturi”, a declarat directorul companiei, Gheorghe Racaru.

ZILE DE OPERARE
ORAR
Luni, Vineri
Plecare din KÖLN (Bonn) la 09:35 → Sosire la SIBIU la 13:00
Plecare din SIBIU la 13:40 → Sosire la KÖLN (Bonn) la 15:10
Blue Air Sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309