MEDIA

Boeing lanseaza primul smartphone care se autodistruge

Boeing lanseaza primul smartphone care se autodistruge

 Grupul american Boeing a prezentat un model de smartphone care permite criptarea apelurilor si care elimina toate informatiile stocate in memorie la orice tentativa de a desface carcasa, scrie Reuters.boeing-logo-black1880 (1)

Lansarea telefonului securizat evidentiaza rolul tot mai activ pe care si l-a asumat divizia de telecomunicatii a grupului cunoscut pâna acum doar pentru constructia de aeronave.

Modelul lansat de Boeing este destinat agentiilor guvernamentale care au nevoie de securizarea comunicatiilor, conform documentatiei depuse de companie la autoritatea americana pentru telecomunicatii (FCC).

Telefonul este produs in SUA si functioneaza cu sistemul de operare <GOOG.O> de la Google. Carcasa masoara 5,2X2,7 inci (13X7 centimetri) si poate include doua cartele SIM din retele diferite. Retelele suportate sunt WCDMA, GSM si LTE, precum si WiFi si Bluetooth.

Compania sustine ca telefonul este rezultatul unui proiect inceput in urma cu 36 de luni.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279