CULTURA

C.T.C. la primul warm-up party pentru Airfield Festival 2015!

C.T.C. la primul warm-up party pentru Airfield Festival 2015!

C.T.C. la primul warm-up party pentru Airfield Festival 2015!

Airfield Festival a inceput in anul 2014, cu o editie pilot ce a fost initial mai degraba o idee frumoasa decat un plan indelungat pentru un nou festival de muzica in Romania. Succesul acestei editii pilot a pus insa bazele unui ambitios proiect ce promite sa se impuna printre cele mai reusite festivaluri din Romania.

Prima editie a Airfield Festival va avea loc in anul 2015 intre 30 iulie si 2 august pe acelasi aerodrom, situat intre orasele Sibiu si Cisnadie. Amploarea primei editii este incomparabila cu editia pilot. Patru scene, peste 60 de artisti si o suprafata de festival ce depaseste 20 de hectare de teren sunt doar cateva dintre diferentele majore dintre cele evenimente. Cele patru scene sunt impartite in functie de genul muzical. Scena din hangar ramane dedicata muzicii electro, o alta scena este pregatita doar pentru hip-hop in timp ce la scena zonei Chill se vor asculta ritmuri de jazz, funk si multa, multa improvizatie. Iar main-stage-ul va aduna o selectie impresionanta de artisti si genuri muzicale diferite. Organizatorii evenimentului estimeaza un numar de 25.000 de spectatori pe zi in cele patru zile de festival.

Promovarea festivalului va fi un eveniment, in sinea lui. In fiecare luna, Airfield Events va organiza cate doua sau trei petreceri in marile orase din Romania. Primul dintre aceste party-uri va avea loc vineri, 12 decembrie, in Oldies Pub din Sibiu. Petrecerea incepe la ora 22, cu DJ Sauce la platane pentru warm-up. Iar la ora 12, pe scena vor urca C.T.C. – Doc, Deliric1 si Vlad Dobrescu. After-party-ul ramane tot in sarcina lui Vlad Dobrescu, cu un DJ-set ce va tine lumea in priza pana dimineata. Intrarea la petrecere se face pe baza de bilet. Acesta costa 15 lei pana la ora 24 si 20 de lei de la ora 24 incolo.

Tot vineri, la ora 12, in timpul primului party de promovare, va fi anuntat atat in Oldies Pub, cat si pe pagina de Facebook, primul set din line-up-ul Airfield Festival 2015.

Airfield Festival este un eveniment organizat de Airfield Events si Aviator Pub.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349