EVENIMENT

Cad pietre pe Valea Oltului!

Cad pietre pe Valea Oltului!

Politia Valcea recomanda prudenta soferilor care circula pe Valea Oltului si atrage atentia asupra riscului caderii de pietre si zapada de pe versanti, in conditiile in care luni s-a produs un accident dupa ce o soferita a incercat sa evite o zona cu pietris cazut de pe versanti pe carosabil.

Reprezentantii Politiei Valcea le recomanda soferilor care tranziteaza DN 7 – Valea Oltului – sa circule cu prudenta, sa adapteze viteza la conditiile atmosferice si sa pastreze o distanta de siguranta mai mare fata de autovehiculele din fata, in conditiile in care exista risc de caderi de pietre si de zapada de pe versanti pe carosabil.

Conform sursei citate, luni dimineata pe DN 7, la kilometrul 217, in zona Racovita, s-a produs un accident rutier dupa ce o soferita care circula dinspre Ramnicu Valcea catre Sibiu si care nu a adaptat viteza la conditiile de drum in curba a incercat sa evite o zona cu pietris cazut de pe versant pe sosea. Masina a patruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, iar in urma impactului soferita, in varsta de 36 de ani, a suferit un traumatism la coloana vertebrala, fiind transportata la spitalul din orasul Brezoi.

In urma accidentului, traficul rutier in zona a fost restrictionat, circulandu-se alternativ timp de aproximativ doua ore.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279