SHOPPING

Cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun si in cartiere

Cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun si in cartiere

cadouri craciun sibiu

Comerciantii care nu au avut posibilitatea inchirierii unei casute in cadrul Targului de Craciun insa doresc sa vanda produse specifice sarbatorii Sfantului Nicolae, se pot adresa Primariei pentru a li se elibera autorizatii in cartiere.

Cererile se vor primi pana in data de 3 decembrie (la sediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3), iar avizele de ocupare a domeniului public vor fi eliberate pentru perioada 2 – 6 decembrie. Sibienii vor putea gasi aceste produse pe strada Nicolae Balcescu, in fata magazinului Dumbrava si in urmatoarele zone din cartiere:

  • In cartierul Vasile Aaron – pe strada Semaforului (zona sensului giratoriu)
  • In cartierul Hipodrom – pe Calea Cisnadiei (zona Ciresica)
  • In cartierul Valea Aurie – pe strada Ludos, colt cu strada Poiana
  • In cartierul Strand – pe strada Bihorului, in fata magazinului Profi
  • In cartierul Tiglari – pe strada Oslo, langa complexul comercial
  • In cartierul Turnisor – pe soseaua Alba Iulia, in fata magazinului Profi

Pentru comercializarea produselor specifice sarbatorii Craciunului, serviciul public amintit va primi cereri pana in 11 decembrie, iar avizele de ocupare a domeniului public se vor emite pentru perioada 14 – 27 decembrie. Locatiile de comercializare sunt aceleasi, cu exceptia strazii Nicolae Balcescu, ocupata cu un eveniment cultural in acea perioada, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sibiu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309