ACTUALITATE

”Cadouri” de Valentine´s Day de la politistii sibieni. Sanctiuni de peste 60.000 lei

”Cadouri” de Valentine´s Day de la politistii sibieni. Sanctiuni de peste 60.000 lei

Desi avea permisul suspendat a urcat la volan si a avariat mai multe masini de Politie!2

Peste 150 de politisti au asigurat siguranta sibienilor in week-end-ul de Valentine´s Day, insa nu au avut intelegere pentru cei care au incalcat legea.

Astfel, politistii de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor,  arme, explozivi si substante periculoase au desfasurat 69 de actiuni si controale pe raza intregului judet, atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

”In urma actiunilor organizate, politistii sibieni au legitimat 444 de persoane si au constatat 6 infractiuni, din care 5 in flagrant. Totodata, politistii sibieni au aplicat 251 de sanctiuni contraventionale, au retinut 12 permise de conducere si au retras 5 certificate de inmatriculare”, potrivit IPJ Sibiu.

Cele mai multe sanctiuni, 205, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care 80 au fost aplicate conducatorilor auto care au depasit regimul legal de viteza. Valoarea totala a amenzilor aplicate este de 49.150 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 11.570 lei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349