FITZE

Calendarul Emotions va fi lansat la inceputul lunii decembrie!

Calendarul Emotions va fi lansat la inceputul lunii decembrie!

Calendarul Emotions va fi lansat la inceputul lunii decembrie!2

Unul dintre cele mai longevive produse de fotografie de moda din Romania, calendarul Emotions se lanseaza la inceputul lunii decembrie.

Emotions urmeaza unui lung sir de proiecte artistice sub forma unui calendar inceput in anul 2009 cu editia Women in Real Life. Au urmat apoi, pe rand, Circoteque 2010 – un expozeu foto despre estetica uratului si non-valorile societatii de astazi, Natural Beauties of Romania – o colectie a celor mai frumoase locuri din Romania, editia Baroc, reprezentativa pentru Sibiul anului 2012, 5.5.5. Flavours, o combinatie intre suavul si delicatetea fotomodelelor si geometria industriala a halelor de productie si Fashion Icons 2013 – calendar ce a reunit cele mai cunoscute bloggerite de moda din tara in postura personajelor lor preferate.

Emotions a fost realizat integral in decorul medieval al minunatului oras Sighisoara. 27 de cadre au trecut selectia finala iar dintre acestea, cele mai bune 12 cadre vor compune calendarul anului 2015. „Trend Prive Magazine s-a declarat incantata sa ne sprijine si in acest proiect, continuand astfel parteneriatul inceput in cadrul Feeric Fashion Days”, spune Mitichi, directorul artistic al proiectului. M Calendar Emotions va fi distribuit in intreaga lume in versiunea de 12 fotografii plus coperta impreuna cu revista de moda. Cele 27 de cadre vor fi cuprinse, alaturi de alte fotografii din timpul productiei, intr-un album fotografic, al doilea album realizat de echipa M Calendar dupa „Beginings” – un album rezumat al primelor cinci editii ale M Calendar.

Parteneriatul dintre echipa Feeric Fashion Days si bloggerii de moda din Romania a continuat si in cadrul M Calendar. Daca anul trecut bloggeritele de moda au participat in proiect ca modele, anul acesta Ioana Chisiu, Ioana Grama, Sandra Bendre, Andreea Panciuc, Gabriela Atanasov si Deea Codrea au jucat rolul stilistilor, imbracand si accesorizand modelele cu obiecte din propriile lor garderobe.  „E nevoie de multa incarcatura si de poveste pentru a putea reda exact idea pe care o am in minte, despre ceea ce imi doresc sa exprimam, si pentru asta am ales Sighisoara. Va fi cea mai buna editie de calendar de pana acum. Daca mereu am pornit cu rezerve in fiecare proiect, acum stiu ca datorita experientei si a echipei inchegate acesta va fi cel mai reusit material”, mai spune Mitichi.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309