ACTUALITATE

Campanie de informare privind Dezvoltarea Capacitatii Administrative, la Sibiu  

Campanie de informare privind Dezvoltarea Capacitatii Administrative, la Sibiu   

Caravana PODCA

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Directia pentru Dezvoltarea Caapacitatii Administrative, organizeaza astazi la Sibiu Campania de informare „Caravana PODCA vine in regiunea voastra”. Obiectivul campaniei il reprezinta organizarea a 14 evenimente de informare in diferite localitati din regiunile Romaniei.
Cele 14 localitati vizitate de Caravana PODCA sunt: Giurgiu, Craiova, Iasi, Piatra Neamt, Constanta, Galati, Focsani, Sinaia, Ramnicu Valcea, Timisoara, Cluj Napoca, Satu Mare, Sibiu, Brasov.

La evenimentul de la Sibiu, participa  reprezentanti ai beneficiarilor si potentialilor beneficiari din judetele Sibiu, Alba si Mures.

Campania are in vedere promovarea Programului  Operational pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative (PODCA), scopul reprezentandu-l furnizarea de informatii clare si relevante beneficiarilor si potentialilor beneficiari PODCA, in vederea implementarii si elaborarii de catre acestia a unor proiecte de calitate, atat in perioada de programare 2007-2013, cat si in viitoarea perioada de programare 2014-2020.

Cu ocazia fiecarui eveniment, va fi prezentat stadiul implementarii PODCA pentru perioada 2007-2013, precum si exemple de proiecte de succes finantate in aceasta perioada.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Directia pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative (DDCA) implementeaza proiectul cu titlul „Suport pentru realizarea activitatilor de comunicare si promovare”, finantat din axa prioritara 3 – Asistenta tehnica a PO DCA, domeniul major de interventie 3.2.

Programul Operational pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative are ca obiectiv principal ridicarea nivelului de incredere a cetatenilor in administratia publica prin impactul avut asupra functionarii institutiilor, prin imbunatatirea receptivitatii fata de nevoile cetateanului, avand astfel efecte pozitive semnificative asupra dezvoltarii socio-economice.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275