SOCIAL

Campanie ULBS: Iubim Sibiul! Sa-l lasam sa respire! O zi fara masina

Campanie ULBS: Iubim Sibiul! Sa-l lasam sa respire! O zi fara masina

Afis Iubim Sibiul

O zi pe an, toate cadrele didactice, angajatii si studentii Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu vor lasa masinile in parcare si vor veni la serviciu folosind mijloace de transport ecologice: biciclete, role sau pe jos. Campania Iubim Sibiul! Sa-l lasam sa respire! se afla la prima editie, se va desfasura in data de 19 iunie si isi doreste sa devina un eveniment traditional al Sibiului.

            „Iubim Sibiul! sa-l lasam sa respire! este o campanie prin care Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu isi asuma rolul de model si reprezentant activ in viata comunitatii. Noi am demarat aceasta campanie, dar speram, si ne asteptam, ca in anii viitori sa ni se alature si alte institutii sau companii din Sibiu. Ne dorim ca aceasta campanie lansata de ULBS sa devina un eveniment de masa, in care sibienii, angajati sau nu ai ULBS, ai altor institutii publice sau companii private, sa renunte, pentru o zi, la autoturisme, pentru a lasa Sibiul sa respire!”, a declarat prof.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279