SPORT

Campionatele Nationale de culturism, clasic bodybuilding, body-fitness si physique, in week-end, la Sibiu

Campionatele Nationale de culturism, clasic bodybuilding, body-fitness si physique, in week-end, la Sibiu

CN-seniori-senioare-2011-001Aproape 80 de sportivi vor participa, sambata, 6 septembrie, la Campionatele Nationale pentru seniori si senioare la culturism, clasic bodybuilding, body-fitness si physique, competitie ce va fi gazduita de Sala Transilvania din Sibiu.

Evenimentul reuneste castigatorii celor 4 faze zonale de la nivel national si este organizat de catre Federatia Romana de Culturism si Fitness, in parteneriat cu Consiliul Judetean Sibiu. “Este pentru prima oara cand organizam Campionatele Nationale la Sibiu si sper ca acest eveniment sa promoveze acest sport cat mai bine. Sa atraga in salile de culturism cat mai multi tineri dorminici de miscare si performata. Tin sa le multumesc in mod special organizatorilor, care au facut eforturi atat materiale cat si personale, pentru organizarea acestui eveniment. Eu nu pot decat sa ma bucur ca, intr-un fel sau altul, ei au repus Sibiul pe harta culturismului”, spune prof. Gabriel Toncean, presedinte FRFC.
Pe langa cei 77 sportivi castigatori ai fazelor zonale, inscrisi deja in concurs, evenimentul se bucura si de prezenta sportivilor medaliati la conpetitiile internationale. Organizatorii se asteapta la un numar considerabil de spectatori, iubitori ai culturismului, mai ales ca valoarea sportiva a concurentilor, dar si a invitatilor, este ridicata, iar intrarea este libera. Competitia va incepe la ora 10.
Evenimentul este sustinut de catre Pro Nutrition, ADV, Natural Plus, Natural Health, Redis Nutritie, Brenntag, Pro Mar Strong, ExpertIT si Lex Guard Security, parteneri ai Federatiei Romane de Culturism.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309