SPORT

Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2014 la Sibiu!

Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2014 la Sibiu!

Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2014 la Sibiu!2

Asociatia Club Sportiv MUSASHI DOJO Sibiu si FEDERATIA DE KYOKUSHINKAI TRADITIONAL DIN ROMANIA / IKO KYOKUSHINKAIKAN, cu sediul in Sibiu, organizeaza in perioada 16-20 iulie, la Sibiu, doua evenimente internationale de importanta majora pentru artele marţiale din Romania, activitate co-finantata de Primaria Municipiului Sibiu, FESTIVALUL ARTELOR MARTIALE SIBIENE.

19 iulie 2014, “Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2014”, editia a 4-a, de Kata si Kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00. Intrarea este gratuită.

La acest campionat s-au inscris 250 de sportivi, la 60 de categorii de kata si kumite, din cele 12 tari europene afiliate la Organizatia Internationala de Karate Kyokushinkai Traditional – IKOK Sosai, organizatie avand sediul in Tokyo, Japonia: Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Elvetia, Ucraina, Danemarca, Olanda, Germania, Israel, Grecia, Marea Britanie.

Campionatul European va fi supervizat de catre Kancho YOSHIKAZU SUZUKI, Presedintele Federatiei Internationale de Karate Kyokushinkai, care va sosi la Sibiu pentru a conduce si observa derularea acestor evenimente.

Festivitatlile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit” si “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-masa zilei de 19 iulie, in jurul orei 18.00.

16-20 iulie 2014, “Seminarul Internaţional de vara IKOK Sosai 2014”, finalizat cu examen de centura neagra, condus de Yoshikazu SUZUKI Kancho, presedintele Organizatiei Internationale de Karate Kyokushinkai – IKOK Sosai. Evenimentul se va desfasura la Sala de Sport a Scolii Gimnaziale nr. 18 Sibiu, Str. Lunga, Nr. 65.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309