ADMINISTRATIE

Canalizare, asfalt si zone verzi pe doua strazi din “Marmelada”

Canalizare, asfalt si zone verzi pe doua strazi din “Marmelada”

cartierul marmelada sibiu

Doua strazi din Cartierul “Marmelada” din Sibiu vor intra in reabilitare, in urmatoarele opt luni. Este vorba despre strazile Strugurilor si Gutuilor, pentru care Primaria Sibiu a contractat in urma unei proceduri de achizitie lucrarile de modernizare. 

“Contractul a fost semnat la sfarsitul saptamanii trecute, valoarea acestuia fiind de 1.515.295,05 lei, fara TVA. Firma careia i-a fost atribuit contractul – SC Hidroconstructia SRL – s-a angajat ca in termen de opt luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor sa finalizeze lucrarile prevazute in acest contract”, se arata intr-un comuinicat la Primariei Sibiu.

Firma va moderniza retelele de canalizare menajera si canalizare pluviala, va reabilita carosabilul si trotuarele si va amenaja noi spatii verzi. Strada Gutuilor masoara 812 metri liniari fiind importanta pentru ca strabate întreg cartierul cunoscut sub numele de cartierul Marmelada, iar strada Strugurilor are o lungime de 212 metri liniari.

Garantia oferita de constructor pentru aceste lucrari este de cinci ani.

 

 

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309