ACTUALITATE

Carabulea si fiul sau, retinuti de procurori pentru 29 zile

Carabulea si fiul sau, retinuti de procurori pentru 29 zile

Magnatul sibian Ilie Carabulea si fiul sau, Oprea-Nicolae au fost retinuti de procurorii DIICOT Sibiu pentru 29 de zile, in dosarul de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals informatic, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit news.ro, aceasi sentinta au primit-o si ceilalti angajati ai Carpatica Asig implicate in acest dosar, – Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Maria Cosa, Georgeta Crideanu si Gheorghe Nasaru, in timp ce pentru Ana Popa a fost emis mandate de retinre in lipsa.

Citeste si Arestata in lipsa in dosarul Carpatica Asig, in concediu in tara din care ”Guru” Bivolaru nu a putut fi extradat

Citeste si Ilie Carabulea si-a bagat fiul in arest!

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost ridicat, miercuri, in jurul orei 18.00, de catre anchetatori de la locuinta sa din municipiul Sibiu, dupa mai bine de zece ore de perchezitii.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca gruparea initiata de fiul lui Ilie Carabulea, Oprea-Nicolae Carabulea, s-a dezvoltat pe fondul problemelor din piata asigurarilor, membrii gruparii avand convingerea ca, dupa preluarea Astra SA, Fondul de Garantare nu dispune de resursele financiare pentru a prelua portofoliul de clienti al Carpatica Asig, mai ales in conditiile in care activele societatii sunt insuficiente pentru indeplinirea obligatiilor fata de asigurati si bazandu-se pe faptul ca deschiderea procedurii de faliment nu este o optiune pentru institutiile de supraveghere, „o astfel de masura contribuind decisiv si iremediabil la destabilizarea pietei asigurarilor”.

Gruparea constituita de fiul lui Ilie Carabulea este acuzata ca a produs un prejudiciu de aproximativ 70 de milioane de lei.

Sursa si foto: news.ro

ilie-carabulea retinut de diicot


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349