TURISM

Care este oferta de City Break la Targul de Craciun din Sibiu de anul acesta!

Care este oferta de City Break la Targul de Craciun din Sibiu de anul acesta!

Care este oferta de City Break la Targul de Craciun din Sibiu de anul acesta!2

Mergi la Sibiu in perioada 21 noiembrie – 28 decembrie? Poti opta pentru o oferta de „city break” la Targul de Craciun din Sibiu care porneste de la 45 de euro/persoana si include pe langa doua nopti de cazare si o intreaga experienta la Sibiu.

Pachetul City Break la Targul de Craciun din Sibiu include doua nopti de cazare cu mic dejun, la categoria de stele dorita, in centrul orasului, cu transferuri incluse, parcare si acces la internet, un tur ghidat al Sibiului cu o urcare in Turnul Sfatului, relaxare la Baia Populara, degustare de vin si un voucher cadou pentru Targul de Craciun din Sibiu. Pentru „micutii” turisti a fost inclus in oferta o intrare la Atelierul lui Mos Craciun, unde acestia pot deveni brutari, artisti sau lumanarari de Craciun si o fotografie de familie in Studioul lui Mos Craciun din cadrul Targului de Craciun din Sibiu.

Targul de Craciun din Sibiu ii asteapta pe turistii din tara si din strainatate cu weekend-uri muzicale tematice si multe  atractii care vor contribui la crearea unei experiente de neuitat la Sibiu.

Proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu se numeste Colors of Christmas si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a detinut titulatura de Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309