SPORT

Carmen Iohannis devine Prima Doamna-jucator. Finul ei i-a divulgat planurile

Carmen Iohannis devine Prima Doamna-jucator. Finul ei i-a divulgat planurile

Sotia presedintelui Romaniei demonstreaza, din nou, ca este hotarata sa schimbe imaginea cu care eram obisnuiti pana acum, in privinta ”Primei Doamne”. Dacă Nina Iliescu si Maria Basescu ieseau rareori in public si se implicau extreme de firav in viata sociala, consoarta presedinetlui Klaus Iohannis sparge tiparele.

iohannis-si-carmen-11Carmen Iohannis a decis ca este momentul sa renunte la statutul de privitor si sa intre pe teren. La propriu. Cunoscut ca un fan al tenusului, cuplul prezidential va fi prezent, duminica, la turneul ”Sibiu Open” organizat de finul Marius Vecerdea. De altfel, acesta este cel care a si dezvaluit faptul ca sotia presedintelui Romaniei va juca pentru prima data tenis la turneul sibian, duminica dupa-amiaza, cand va aparea pe terenul de zgura impreuna cu copiii care se pregatesc la Clubul Pamira.

„Am facut propunerea sa participe direct. Si o sa o vedem pe doamna Iohannis, probabil practicand. Va juca tenis cu copiii, in cadrul Kid’s Day, duminica. Are emotii”, a spus Marius Vecerdea.

Finul presedintelui mai spune ca este ”foarte posibil” ca presedintele Iohannis sa fie prezent si el la turneu, pentru a-si sustine sotia.

Sotia presedintelui Romaniei a marcat o alta premiera in acest an, alergand pentru prima data la un maraton caritabil cu elevii ei, pe o distanta de peste 5 kilometri, sustinand astfel cumpararea de aparatura pentru sectia de prematuri a celui mai mare spital public din Sibiu. La maraton, ea a fost sustinuta de presedintele Iohannis.

 Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309