INTERNATIONAL

Carnagiu intr-un club din Florida. A ucis 50 de oameni in cateva minute

Carnagiu intr-un club din Florida. A ucis 50 de oameni in cateva minute

In vreme ce toata Europa se temea de un nou atentat in Franța, unde se desfășoară EURO 2016, terorismul a facut din nou victime, insa de aceasta data in SUA.
image
Cel puţin 50 de persoane au murit şi 53 au fost transportate la spital, duminică, în urma unui atac armat la un club de noapte din Orlando, sudul statului american Florida, potrivit şefului poliţiei din Orlando, citat de Associated Press.

Bilanţul victimelor ucise în clubul din Orlando, pe care oficialii l-au calificat ca fiind terorist, a ajuns la 50. Alte 53 de persoane sunt rănite, informează CNN. Autorităţile spun că este „cel mai sângeros atac armat în masă din istoria SUA”.

Potrivit poliţiei, suspectul se numeşte Omar Mateen. El este cetăţean american, dar părinţii lui sunt afgani. Autorităţile cred că Omar Mateen făcea parte dintr-o mişcare islamistă radicală şi că era „un terorist care avea drept ţinte persoane homosexuale”.

Mai mult pe Mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349