ADMINISTRATIE

Cartierul Dioda intra in reparatii capitale: 4 milioane lei

Cartierul Dioda intra in reparatii capitale: 4 milioane lei

Cartierul sibian Dioda – delimitat de Calea Dumbravii, bulevardul Vasile Milea si strada Oituz – va intra in reparatii capitale, in urma unei investitii de aproape 4 milioane lei, anunta reprezentantii Primariei Sibiu.

Zona Dioda sibiuContractul de executie a lucrarilor va fi semnat in 3 iunie, firma castigatoare fiind Terra Building. “Lucrarile vor schimba in bine aceasta zona de blocuri, de la carosabil si trotuare pana la iluminat public si parcari. Cartierele au nevoie de un suflu nou pentru a fi mai functionale si pentru a creste confortul locuitorilor. De aceea vom continua acest proiect. Suntem foarte aproape de atribuirea contractului de modernizare a cartierului Hipodrom II, lucrarile urmand sa inceapa de pe strada Miraslau, unde s-a finalizat lucrările la retele”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Firma castigatoare va efectua in urmatoarele luni lucrari de modernizare a carosabilului si trotuarelor, a aleilor dintre blocuri, va amenaja parcari inierbate, guri de scurgere a apei pluviale, va moderniza reteaua de iluminat stradal si va amenaja si tubulatura in care pot fi coborate ulterior cablurile suspendate de catre firmele detinatoare.

Valoarea contractului incheiat cu firma castigatoare este de 3.972.369 de lei. Perioada de garantie oferita de constructor pentru lucrarile efectuate este de 5 ani. 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349