ACTUALITATE

Cat costa sa iti „plimbi” bicicleta cu Tursib-ul pana la Paltinis

Cat costa sa iti „plimbi” bicicleta cu Tursib-ul pana la Paltinis

Remorca biciclete

Primaria Sibiu a infiitat un nou serviciu pentru turistii amatori de plimbari cu bicicleta. Pentru cei care, o urcare pana la Paltinis era mult prea dificila, Tursib a achizitionat o remorca la cursa care merge in statiune, pe care se pot transporta bicicletele.

“Este o idee si un proiect interesant. Urcarea de peste 20 de km era foarte dificila chiar si pentru cei mai buni ciclisti si bineinteles si pentru pasionati. In acest mod oferim posibilitatea practicarii acestui sport si in statiunea Paltinis”, Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Remorca are o lungime de 3,8 metri, latimea de 2,4 metri si inaltimea de 2 metri. Aceasta transporta un suport metalic pe care pot fi fixate 16 biciclete. Incarcarea bicicletelor pe platforma se poate face doar la capetele de linii (Gara si Paltinis – Hotel Hohe Rihne), taxa de transport fiind de 10 lei/bicicleta.

Cursele Tursib pleaca zilnic din Gara CFR Sibiu la orele 7, 11 si 16, iar din Paltinis plecarile sunt la orele 9, 13.30 si 17.30.

Tursib, program de toamna, de luni

 Odata cu reluarea cursurilor, societatea de transport in comun isi modifica programul de circulatie, trecând la orarele de toamna. Pentru a asigura transportul tuturor calatorilor la orele de vârf, Tursib reintroduce dublurile in aceste intervale orare cu un aflux mai mare de calatori. Calatorii sunt rugati sa consulte noile orare instalate deja in statiile Tursib sau sa verifice pe site-ul www.tursib.ro, la sectiunea Trasee (noile orare vor fi afisate aici din data de 13 septembrie).

 

De asemenea, au fost operate alte câteva modificari in orarele autobuzelor:

  • Traseul 1 va fi prelungit pâna in parcarea fostului magazin “Obi”, unde se va deschide in curând un alt magazin.
  • Pe traseul 15 (Valea Aurie – Shopping City – Gara), numarul curselor va creste de la 18 curse/zi la 27 curse/zi in zilele de duminica;
  • Autobuzele de pe traseul 118 vor circula si duminica.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349