ADMINISTRATIE

Cat vrea sa plateasca Primaria Sibiu pentru refacerea a 163.000mp de marcaje rutiere

Cat vrea sa plateasca Primaria Sibiu pentru refacerea a 163.000mp de marcaje rutiere

O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni! Soferul a fugit de la locul accidentului!1

Chiar daca nu a foat o iarna cu multa zapada, Primaria Sibiu este nevoita ca, in primavara, sa refaca marcajele rutiere din municipiu. In total sunt peste 163000 metri patrati de marcaje rutiere transversale si longitudinale, marcaje ale trecerilor de pietoni, cele pentru pistele destinate bicicletelor si cele de delimitare a spatiilor de parcare, a statiilor de autobuz si a locurilor destinate autovehiculelor de taxi.

La licitatia anuntata de Primarie s-au inscris patru firme, doua din Sibiu, una din Bucuresti si una din Mures. Potrivit reprezentantilor administratiei locale, valoarea estimata a contractului este de 2,3 milioane de lei. Valoarea efectiva a acestor lucrari va rezulta dupa evaluarea ofertelor si atribuirea contractului valabil pentru 12 luni.

“Refacerile marcajelor rutiere sunt lucrari curente, insa foarte importante din punct de vedere al sigurantei in trafic. Dorim sa incheiem acest contract cat mai repede pentru ca in martie sa inceapa deja lucrarile efective”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309