POLITICA

Catalin Predoiu, prezent la deschiderea primului InfoBiz din Sibiu!

Catalin Predoiu, prezent la deschiderea primului InfoBiz din Sibiu!

Catalin Predoiu, prezent la deschiderea primului InfoBiz din Sibiu!2

Prim-vicepresedintele Aliantei Crestin-Liberale (ACL), Catalin Predoiu, a declarat ca politicul trebuie sa asculte mai mult de mediul de afaceri, considerand ca in special IMM-urile au nevoie de legi mai simple, taxe mai putine si o promovare mai buna.

„Sunt convins ca relansarea economica reala a Romaniei depinde de succesul unui parteneriat public-privat, succesul unui parteneriat intre mediul politic si mediul de afaceri. Acest parteneriat trebuie construit insa dupa alte reguli decat cele care au functionat pana astazi. In primul rand, o consultare permanenta. In al doilea rand, transparenta. Respectarea legii si stabilirea unor obiective comune. Politicul trebuie sa asculte mai mult de mediul de afaceri si sa inteleaga ca nu se poate face politica de dragul politicii, politica privita ca un scop in sine. Cred ca noua echipa, noua generatie de oameni politici din Romania, indiferent de culoarea lor politica, trebuie sa isi construiasca un discurs si o actiune politica in stransa legatura cu obiectivele reale ale societatii romanesti, in particular ale mediului de afaceri. Adica, acei oameni care produc locuri de munca, platesc impozite, taxe si tin pe umerii lor, practic, intreaga economie romaneasca. Am in vedere nu numai marile societati transnationale prezente aici, in Romania, ci ma gandesc in primul rand la antrepenorii romani, la intreprinderile mici si mijlocii. Ele au nevoie de o legislatie mult mai simpla, au nevoie de un sistem de taxare mult mai simplu, cu taxe mai putine si au nevoie de un sprijin permanent in promovarea produselor si serviciilor lor, atat pe piata romaneasca, cat si pe pietele straine”, a spus Catalin Predoiu.

Acesta a participat, alaturi de vicepresedintele Partidului Democrat Liberal, deputatul Raluca Turcan, la deschiderea primului InfoBiz din Sibiu,din interiorul Centrului de Afaceri apartinand Holdingului Atlassib. InfoBizul de la Sibiu va functiona ca un punct de informare pentru cei care doresc sau au deja o afacere, dupa modelul Protectiei Consumatorului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349