ADMINISTRATIE

Cate gropi sunt pe soselele din Sibiu? Astrid Fodor: Destul de multe!

Cate gropi sunt pe soselele din Sibiu? Astrid Fodor: Destul de multe!

strada siretului_sibiu

Sibienii suparati pe gropile din asfalt vor fi nevoiti sa mai aiba putina rabdare pana acestea vor disparea. Primaria a incetat, anul trecut, contractul cu DPC, societatea care se ocupa de „plombari”, asa ca acum este nevoie de licitatie pentru executarea acestor lucrari.

„Directia Tehnica din Primarie a terminat recensamantul gropilor. Joi vom vedea cat ne va costa si, in functie de asta vom stabili daca putem face prin incredintare directa sau trebuie sa organizam o licitatie”, a explicat primarul interimar, Astrid Fodor, care admite ca „sunt destul de multe gropi”. Rugata sa faca un top al celor mai rele strazi din oras, Fodor s-a rezumat la strada Siretului. „Am trecut pe acolo si arata destul de rau”, a spus primarul.

In cazul in care suma necesara pentru „plombari” este de sub 100.000 euro, atunci gropile vor fi astupate mai repede, pentru ca se poate face o incredintare directa. Daca va fi nevoie de mai mult de 100.000 euro, atunci va dura mai mult, deoarece trebuie organizata o licitatie.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309