DIVERTISMENT

Catwalk pe partie si pornirea unui snowmobil, probele pentru Miss Bikini Arena Platos

Catwalk pe partie si pornirea unui snowmobil, probele pentru Miss Bikini Arena Platos

In 8 martie, chiar de Ziua Femeii, va avea loc cea de-a doua editie a concursului Miss Bikini Arena Platos. Organizat in colaborare cu Miss TV, concursul va fi compus din sase probe care vor solicita atat indemanarea pe schiuri, placa sau pe bob dar si frumusetea concurentelor.

 dani otil si miss bikini arena platos            Prima proba ce se va desfasura in fata juriului compus din vedeta Antena 1 Sibiu Alexandra Blejan, designerul sibian Diana Ribana, realizatorul TV Razvan Marcu si stilistul Paul Paralescu este o prezentare pe un catwalk de iarna amenajat in centrul partiei. Fiecare concurenta va trebui sa se prezinte intr-o maniera cat mai apropiata unei prezentari de moda, in ciuda faptului ca va fi incaltata in clapari. Cea de-a doua proba este cea de slalom si va avea loc pe partia D, in conditii de concurs, contra-cronometru. Cea de-a treia proba va cere si putina forta din partea concurentelor pentru ca un snowmobil nu porneste chiar atat de usor pe cat se crede. Mai ales cand fiecare nereusita va fi „punctata” cu un shot de Jager.

Proba cu numarul 4 va supune testului creativitatea fiecarei concurente. Fiecare dintre cele trei biletele extrase din bol vor contine cate un cuvant, iar cele trei cuvinte vor trebui sa faca parte dintr-o fraza cat se poate de originala. A cincea proba readuce concursul in zona sportiva pentru ca, incaltate tot in clapari, concurentele vor trebui sa arate cat de bine se pricep la fotbal. Pentru ca la fotbal si la politica ne pricepem cu totii. Ultima proba e una clasica pentru complexul de ski si snowboard Arena Platos. E deja faimoasa proba de cuie, modificata usor pentru acest concurs, in sensul in care cuiele nu vor fi batute cu obisnuitul ciocan cu cu un … baros. Iar juriul va puncta eleganta, stilul de utilizare al barosului si, evident, reusita.miss bikini arena platos in zapada

Concursul va fi prezentat, ca si in anul precedent, de vedeta de televiziune Dani Otil. Marele premiul al editiei din acest an este o excursie la surf in Tenerife, pe langa premiul traditional de 1000 de lei. Excursia este oferita de SupAcademy Tenerife (http://supacademy.info/) si include sapte zile de sport si distractie intr-un loc cu adevarat exotic. Miss Bikini Arena Platos va inota alaturi de delfini, va face snorkeling printre testoase, cursuri de surf, plimbari cu kayak-ul pe mare la apus iar toate cursurile se vor face pe plaje salbatice de nisip. SurfCamp-ul nu include transportul si cazarea.

Inscrierea la concurs este gratuita iar doritoarele se pot inscrie in avans pe email, la adresa [email protected] sau in ziua concursului, incepand cu ora 10, in apreschi. Concursul va incepe la ora 12.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309