POLITICA

Cazan pus pe „ignore” de greii PNL. Intalnire secreta in Sibiu fara ca el sa stie

Cazan pus pe „ignore” de greii PNL. Intalnire secreta in Sibiu fara ca el sa stie

Mircea Cazan Solutia Iohannis si panica din zona Puterii!2Presedintele PNL Sibiu Mircea Cazan nu se afla intr-o situatie prea confortabila desi, aparent, prezenta primarului Klaus Johannis in fruntea partidului i-ar oferi prilej de siguranta. Cazan este insa, destul de izolat la nivel central, lucru ce ii cam dauneaza in lupta cu liderul PDL Raluca Turcan, pentru presedintia viitoarei constructii ce va rezulta din PNL si PDL.

Faptul ca Mircea Cazan nu conteaza cand vine vorba despre jocurile la nivel inalt este evidentiat de o intalnire secreta ce a avut loc la Primaria Sibiu, in urma cu ceva timp, si de care Mircea Cazan nu stia nimic. Dupa ce Klaus Johannis si-a anuntat candidatura la presedintia PNL, acesta a fost vizitat de mai multi „grei” ai PNL. A fost o intalnire ce s-a vrut a fi foarte discreta, iar Cazan a aflat de ea abia dupa ce ea s-a desfasurat. Potrivit unor surse din PNL, printre cei prezenti in biroul primarului au fost Marian Petrache (Ilfov), Ciprian Dobre (Mures), Mihai Voicu (Dolj), Teodor Athanasiu (Alba) si primarul sectorului 6, Rares Manescu. Impreuna cu Johannis, acestia au pus la cale strategia pentru viitorul PNL, iar faptul ca nici macar nu a fost anuntat de intalnire l-a pus pe ganduri pe Mircea Cazan. Sursele din PNL sustin ca acesta s-a panicat, dandu-si seama ca este izolat si nu participa la deciziile importante, care au avut loc chiar in organizatia sa. Teama lui Cazan este amplificat de faptul ca se afla in lupta directa cu Raluca Turcan, pentru sefia judeteana a viitorului partid ce va rezulta din unificarea PNL si PDL. Mai ales ca are deja un handicap in fata fostei si viitoarei sale colege, Turcan fiind vicepresedinte al PDL, in timp ce el nu conteaza in conducerea centrala a PNL.

Joaca totul pe o singura carte: Johannis

Mircea Cazan nu va candida nicio functie in conducerea PNL, la congresul ce a inceput astazi. „Eu sunt la dispozitia partidului. Nu imi doresc in mod deosebit vreo functie, vreau doar sa il sustin pe domnul Johannis”, a declarat Cazan. Acesta spune ca va lua decizia daca isi va depune sau nu candidatura la vreo functie in cursul zilei de astazi, insa mai mult ca sigur ca nu va intra in cursa. „Nu vreau sa fie discutii in partid, asa ca ii las pe ceilalti sa decida. Sunt la dispozitia partidului si voi face tot ceea ce mi se cere”, a adaugat seful PNL Sibiu. Legat de intalnirile  pe care Johannis le-a avut cu liderii partidului, Cazan spune ca „in ultima perioada au fost multi membri PNL in pelerinaj la domnul Johannis”. Legat de lupta cu Raluca Turcan, Mircea Cazan sustine ca nu crede ca este in dezavantaj. „Noi ne intelegem bine. Dar, acum nu ma gandesc decat la cum sa facem sa il sprijinim pe Klaus Johannis. Nu doar la presedintia PNL, ci mai departe”, a adaugat Mircea Cazan.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349