ACTUALITATE

Ce asteapta rectorul ULBS de la noii decani: Rigoare, comunicare si transparenta

Ce asteapta rectorul ULBS de la noii decani: Rigoare, comunicare si transparenta

Rectorul Universitatii”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a prezenat, in prima conferinta de presa de dupa preluarea noului mandat, asteptarile pe care le are de la noii decani ai celor noua facultati, dar si evenimentele pe care universitatea le va organiza in perioada urmatoare.

rectorul ulb sibiu ioan bondrea

”Rigoare in organizarea activitatilor, comunicare cu consiliile facultatilor si transparenta”, sunt asteptarile rectorului Ioan Bondrea din partea decanilor, in conditiile in care, sapte din cei noua decani ai facultatilor din cadrul ULBS sunt la primul mandat.

Studentii din caminele ULBS incondeiaza oua

Sfanta sarbatoare a Invierii Domnului va fi marcata de studentii din caminele ULBS printr-o noua actiune. Daca inainte de Craciun acestia au facut gogosi si mere coapte, de Paste ei se vor afla intr-o competitie de incondeiat oua. Conducerea universitatii le va pune la dispozitie materia prima, iar studentii, grupati pe zone geografice, vor vopsi ouale conform traditiei zonei din care provin. La concurs vor lua parte si studentii straini. Actiunea va avea loc in 20 aprilie, incepand cu ora 18,00.

Targ de produse traditionale

In 22 aprilie, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (USAMV) Bucuresti va organiza primul targ de produse traditionale romanesti, al unui grup de absolventi ai celor doua institutii de invatamant. ”Dorim ca acest eveniment sa devina unul periodic, odata pe luna si speram ca sibienii sa aprecieze produsele”, a declarat rectorul Ioan Bondrea.

Sibienii vor putea achizitiona produse lactate, preparate traditionale de mangalita, produse din peste dar si preparate vegetale (zacusca, tocana de legume etc.).

Targul va fi orgazat in curtea Facultatii de Drept, de langa Sala Transilvania si va fi deschis intre orele 14,00-18,00.

Gaudeamus, din nou in Piata Mare

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu impreuna cu Academia Fortelor Terestre ”Nicolae Balcescu” din Sibiu vor organiza si in acest an, festivitatea comuna de absolvire a facultatii, in Piata Mare. Devenit deja traditie, ”Gaudeamus 2016” va avea loc in 17 mai, la ora 17,00 si la ceremonia dedicata celor care termina studiile de licenta vor participa peste 2000 de studenti.

La fel ca si pana acum, evenimentul este co-finantat de catre Primaria Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu, prin intermediul Agendei Culturale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279