ACTUALITATE

Ce au facut sibienii de Ziua Indragostitilor? S-au urcat bauti la volan si fara permis

Ce au facut sibienii de Ziua Indragostitilor? S-au urcat bauti la volan si fara permis

politia_rutiera_

Nu mai putin de sase sibieni au fost depistati la volan dupa ce au consumat alcool sau au condus fara sa detina permis, chiar de Ziua Indragostitilor. Cel mai mare rezultat indicat de aparatul etilotest a fost de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat, in cazul unui barbat de 32 ani, din Nocrich, care a fost depistat la volan in zona localitatii Laslea.

Locul doi ”apartine” unui sibian de 36 ani, cu 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar ”podiumul” este incheiat de un alt tanar de 35 ani, din Sibiu. Acesta a fost oprit de politisti pe str. Piata Iancu de Hunedoara iar cand a fost testat, etilotestul a aratat 0,45mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe raza localitatii Sadu, politistii rutieri au oprit pentru control in trafic un barbat care conducea un tractor. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere, avand acest drept anulat in anul 2013. Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice – 0,20 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Printre cei sanctionati se afla si un barbat de 46 ani, din Hunedoara. In localitatea Poiana Sibiului, politistii l-au depistat pe acesta in trafic, desi nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309