TURISM

Ce cauta bavarezii in Sibiu? Turism eco: plimbari cu bicicleta si cu caruta

Ce cauta bavarezii in Sibiu? Turism eco: plimbari cu bicicleta si cu caruta

poza
O delegatie a Parlamentului landului Bavaria, reprezentanti ai Partidului Verzilor, a vizitat Sibiul iar principala dorinta cu care au plecat a fost ca vor sa se intoarca in concediu.

„Am petrecut mai multe zile, atat la Sibiu cat si in Bucuresti si mi-am schimbat parerea despre Romania. Imaginea Romaniei in presa din Germania nu este foarte buna, dar mi-am dat seama ca lucrurile sunt altfel”, a declarat Margarete Bause, lider al Partidului Verde.
Oficialul german a main dezvaluit ca isi doreste ca, la vara, sa isi ia sotul si sa vina in conccediu la Sibiu.
Bause a mai subliniat nevoia transmiterii mai multor informatii privitoare la turismul din Romania si considera ca ar fi de bun augur prezenta mai activa la targurile de turism din Bavaria a tarii noastre pentru ca informatiile sa parvina oamenilor de acolo, din Bavaria. Opinia politicianului german a fost ca Romania si Sibiul ar putea fi partneri foarte buni in domeniul turismului ecologic pentru ca peisajul natural este superb si pentru ca se preteaza la turismul pe bicicleta.
La randul sau, primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, spune ca astfel de vizite nu fac decat sa inatareasca relatiile dintre Sibiu si Germania. „Fiecare dintre aceste vizite demonstreaza ca Sibiul este un pilon important in relatia dintre Romania si Germania. Aceste vizite demonstreaza aprecierea si interesul de care se bucura orasul nostru in Germania, in randul politicienilor germani si eu cred ca ajuta la o cunoastere cat mai buna a realitatii romanesti, a orasului nostru, crescandu-i vizibilitatea. În acest sens am si discutat cu doamnele si domnii parlamentari, le-am prezentat Sibiul de astazi, le-am prezentat Sibiul ca locatie economica, Sibiul ca destinatie turistica si Sibiul cultural. Am discutat si probleme legate de administratia orasului, despre atributele executivului si legislativului si despre unele aspecte sociale”, a declarat Astrid Fodor.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349