POLITICA

Ce inseamna pentru KLAUS IOHANNIS politica din secolul 21!

Ce inseamna pentru KLAUS IOHANNIS politica din secolul 21!

Ce inseamna pentru KLAUS IOHANNIS politica din secolul 21!

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat ca politica in secolul 21 inseamna o apropiere de oameni, asa cum inseamna si organizatii care sa functioneze mai direct si care sa vina in intampinarea alegatorilor.

”Ati inteles mai repede, mai bine si mai profund ce inseamna politica in secolul 21: inseamna o mai mare apropiere de oameni, inseamna organizatii care functioneaza mai direct si organizatii care functioneaza in asa fel incat sa vina in intampinarea alegatorilor nostri. Aceste lucruri sunt vitale pentru orice partid care doreste sa ramana sau sa devina semnificativ in deceniile urmatoare”, le-a spus Iohannis femeilor din noul PNL.

El a aratat ca exista ”semne bune si foarte clare” care atesta faptul ca noul PNL, respectiv partidul realizat prin fuziune in aceasta vara, este primul partid mare din Romania care se reformeaza profund din interior, asa cum trebuie sa se intample cu un partid al secolului 21 care vrea sa conduca destinele Romaniei pentru foarte multi ani.

”Dumneavoastra trebuie sa ramaneti implicate foarte activ in acest proces de reformare in cadrul noului PNL”, le-a mai spus Iohannis doamnelor din partid.

El a mai spus ca se bucura de faptul ca poate avea o intalnire cu doamnele din partid dupa castigarea alegerilor si le-a multumit pentru acest lucru.

”Este o mare bucurie pentru mine ca putem sa avem acum aceasta intalnire. Ne-am intalnit in timpul campaniei, cu unele din dumneavostra chiar de mai multe ori. Stim foarte bine cum a fost atunci in campanie cand a fost greu si ma bucur ca avem ocazia sa simtim acuma cum este cand e bine. Va multumesc”, a spus Iohannis.

Presedintele ales a mai aratat ca acei care au crezut ca nu urmareste ceea ce se intampla in campanie in judete au facut acest lucru din naivitate.

”Ati fost foarte implicate si credeti-ma ca stiu aceste lucruri fiindca am urmarit ce se intampla in judete, chiar daca, din naivitate, unii au crezut ca nu o fac. Este extrem de important aportul dumneavsotra, a fost extrem de important in aceasta campanie si, credeti-ma, apreciez aportul dumneavsotra la valoarea lui reala”, a mai spus Iohannis.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309