SOCIAL

Ce sfaturi le-a dat Tataee studentilor sibieni:Aveti curaj in viata, urmati-va visele si munciti

Ce sfaturi le-a dat Tataee studentilor sibieni:Aveti curaj in viata, urmati-va visele si munciti

vlad irimia la ULBS 4

Crescut la o aruncatura de bat de Sibiu, la Sebes, cu sotia din Sibiu si o casa la Sacadate, Vlad Irimia (BUG Mafia) s-a ”deschis”, joi seara in fata studentilor Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu. Nu le-a dat lectii, ci doar le-a povestit ce a facut el pentru a aunge unul din cei mai apreciati artisti si producatori muzicali din Romania.

”Nu voi trai 1000 de ani. Speranta mea de viata este undeva la 70 de ani, asa ca nu mai am foarte mult timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus. Nu am venit aici sa va povestec despre cum m-am recrutat, pentru ca nu a fost cazul la mine. Vreau sa va spun insa ce as face eu daca as fi in locul vostru”, le-a spus ”Tataee” celor 200 de studenti, nu inainte de a tine un moment de reculegere in memoria prietenilor sai decedati in Club Colectiv.

”Chiar daca unele par clisee, am sa va spun cateva lucruri pe care eu le-am aplicat si care cred ca sunt foarte importante daca vrei sa ai succes: planifica-ti viitorul, organizeaza-ti timpul, alege-ti calea si ai curaj. Dar, mai mult decat tot, munciti, munciti, munciti. Ziua are 24 de ore, din care 8 le dormim. Trebuie sa renuntam la lucrurile care nu ne ajuta. Spre exemplu, eu jucam Supaplex, noptile pe calculator, in biroul tatalui meu. Supaplex este moartea! Sunt 22 de ani de cand nu m-am mai jucat pe calculator. In schimb, dupa ce colegii mei pleaca, pe la 10, 11 noaptea, eu mai raman pana pe la 2 sa muncesc. Iar la 6 ma trezesc. Eu nu cred ca voi iesi la pensie, imi place mult prea mult ceea ce fac si nu cred ca ma pot opri. Este imoortant sa iti spui tie daca vrei sau nu sa iti urmaresti visele. Trebuie sa ai curaj in viata, sa nu te opresti niciodata, chiar daca mai spui si prostii, sa mergi pana in panzele albe, pentru a-ti urmari visul si sa nu regreti nimic”, le-a spus Vlad studentilor.

Intalnirea dintre studentii ULBS si Vlad Irimia a fost ultima din cele trei organizate de universitatea sibiana si compania CGS in cadrul campaniei “Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”. In primele doua zile, in fata tinerilor si-au spus povestile de succes solistul trupei Vita de vie, Adrian Despot si actorul Dorian Boguta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275