CULTURA

Ce spectacol aduce Mos Nicolae pe scena Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu!

Ce spectacol aduce Mos Nicolae pe scena Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu!

Mos Nicolae vine cu un cadou extraordinar la Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu – un spectacol magic, ce va aduce pe scena spiritul Sarbatorilor de iarna! „Tesatorul de vise – Poveste de Craciun”, in regia lui Florin Cosulet, actorul cunoscut si iubit de publicul sibian, va avea prima reprezentatie chiar in seara de 6 decembrie, de Mos Nicolae, la Sala Studio din spatele Casei de Cultura a Sindicatelor (ora 21:00).

Spectacolul este un remake dupa premiera stagiunii trecute, avand o noua distributie, decoruri si costume noi, astfel incat sa creeze bucurie si emotie pentru toate categoriile de public. Dorinta ancestrala de a colinda este un sentiment ce nu tine de traditia unei comunitati, ci este un imbold ce vine din filonul fiintei umane, impreuna cu nazuinta de a nu fi singur in aceasta perioada. Intr-o astfel de seara, destinele unor tineri se intersecteaza intr-o gara, loc cu precadere destinat intalnirilor, intersectiilor, bifurcatiilor. Si unul si altul au cate o viata in urma, plina de intalniri, de bucurii, de deceptii, de zambete si lacrimi in aparenta identice pentru toti, dar in realitate diferite pentru fiecare si diferite de fiecare data. Cadrul spatial si temporal, foarte rigide la prima vedere, lasa loc unuia mistic, in care ingerii se transforma in oameni, iar existenta reala se contopeste cu reveria si cu amintirile copilariei. Tabloul de sarbatoare se contureaza din culorile fiecarui ins in parte, din memoria si nuantele fiecarei povesti, incadrand imagini si tuse diverse ce converg spre un singur tel, acela de a colinda si de a impartasi cu ceilalti propria poveste.

Si pentru ca ne dorim ca toti spectatorii care vor sa se bucure de acest spectacol, sa-si poata procura un bilet, au mai fost programate inca cinci reprezentatii, in zilele de 17, 18, 19, 20 si 21 decembrie, ora 19:00.

TESATORUL DE VISE – POVESTE DE CRACIUN

de Alexandru Curta si Florin Cosulet

REGIA: Florin Cosulet; VOCEA DE LA RADIO: Pompilius Onofrei; COORDONATORI COR: Constantin Iridon si Melinda Samson; DISTRIBUTIA: Alexandra Serban, Cristina Blaga, Constantin Podu, Paul Bondane, Alexandru Curta; CORUL: studentii anilor I, II si III Actorie si anii I si II Master

durata aproximativa: 1h0min

pret bilete: 15 lei; 10 lei

Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a Teatrului National Radu Stanca Sibiu din bd. Nicolae Balcescu nr. 17 si din reteaua nationala a magazinelor Domo, Germanos, Orange si Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe www.eventim.ro. Pentru biletele achizitionate online se percepe un comision de 10%.

De asemenea, biletele pot fi achizitionate cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului, la intrarea in sala, in limita locurilor disponibile.

Pentru spectacolele Teatrului National „Radu Stanca“ Sibiu nu se pot face rezervari de bilete, locul in sala de spectacol fiind garantat doar prin cumpararea biletului.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309