CULTURA

Cea de-a patra editie a Medias Central European Film Festival aduce 40 de filme si documentare din sapte tari!

Cea de-a patra editie a Medias Central European Film Festival aduce 40 de filme si documentare din sapte tari!

Cea de-a patra editie a Medias Central European Film Festival aduce 40 de filme si documentare din sapte tari!2

Cea de-a patra editie a Medias Central European Film Festival (MECEFF) care se va desfasura intre 31 august si 6 septembrie aduce in vedere peste 40 de filme si documentare din sapte tari.

Dupa trei editii care s-au bucurat de mult succes, cu peste 50.000 de spectatori si 400 de invitati (regizori, actori, scenaristi, critici de film, distribuitori, alti specialisti din cinematografie, jurnalisti), cea de-a patra editie isi propune, deopotriva, sa confirme, dar si sa continue in acelasi spirit.

Astfel, vor fi proiectate peste 40 de lungmetraje, scurtmetraje si documentare, din cele sapte tari central-europene (Cehia, Slovacia, Slovenia, Austria, Ungaria, Romania, Polonia) si nu numai.

La fel ca anul trecut, competitia acestei editii a MECEFF va fi formata din sapte filme, toate castigatoare ale premiilor nationale anuale acordate de fiecare dintre tarile participante.

Pe langa sectiunea competitiva, dublata de o selectie de titluri de marca produse in tarile din spatiul Europei Centrale, MECEFF 2014 propune o serie de evenimente speciale, precum programul axat pe tara invitata speciala a acestei editii, Spania, si selectia presedintelui festivalului, Radu Gabrea.

Medias Central European Film Festival este organizat de Ecran Cinema Management, Primaria Municipiului Medias, prin Directia Pentru Cultura, Ministerul Culturii, Centrul National al Cinematografiei (CNC) si Regiunea Tarnavelor.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349