ACTUALITATE

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa recruteaza din Sibiu. Salarii de peste 1000 euro

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa recruteaza din Sibiu. Salarii de peste 1000 euro

ryanir crew cabin

Sibiul a ratat oportunitatea de a aduce cea mai mare companie aeriana low-cost Europa sa opereze zborului de pe Aeroportul International Sibiu (AIS), insa sibienii care isi doresc sa inceapa o cariera in meseria de insotitor de bord au acum oportunitatea de a lucra pentru Ryanair.

Irlandezii au ales ca de la 1 noiembrie sa deschida o baza pe Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara, iar acum a inceput recrutarile de personal.

Potrivit unui anunt al companiei, recrutarile vor avea loc in 28 ianuarie, la Bucuresti si in 11 februarie la Cluj Napoca, iar experienta nu este necesara.

Compania nu a anuntat numarul de posture disponibile, insa acesta este cel de al doilea val de angajari din Romania, dupa ce in 2015 Ryanair a recrutat 100 de romani.

Potrivit wall-street.ro, salariile de inceput sunt de 1200 euro/luna, in primele sale luni, iar in timp se poate ajunge pana la 2500 de euro/luna.

Cei care doresc sa se inscrie la procesul de recrutare in una din cele doua date, o pot face online pe www.crewlink.ie

Care sunt conditiile de angajare:

inaltime intre 1,57 m si 1,88 m

apt pentru inot

are o vedere buna (sunt acceptate lentilele de contact)

are peste 18 ani

are pasaport valid in Uniunea Europeana si are dreptul sa lucreze in Marea Britanie si in Irlanda

este fluent in engleza (scris si vorbit)

este o persoana prietenoasa si se pricepe sa comunice cu oamenii

experienta anterioara in domeniu nu este necesara

Fondata in Irlanda in 1985, Ryanair a devenit cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa. Zilnic, opereaza mai mult de 1.600 de zboruri din 73 de baze si conecteaza 190 de destinatii in 30 de tari. Flota sa cuprinde 300 de aeronave Boeing 737-800, iar recent Ryanair a anuntat ca va comanda 283 de aeronave Boeing 737. De asemenea, este posibil ca Ryanair sa adauge inca 100 de aeronave Boeing 737 MAX 200, ceea ce va creste traficul de la 90 de milioane de pasageri in 2014 la 160 milioane in 2024 (www.wall-street.ro).

Foto: www.cumajungistewardesa.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279